Élet-Stílus

Nem érti, a főnök miért nem fogadja el a késésének magyarázatául, hogy „idővakságban” szenved

Szerinte ez a munkavállalói jogok földbe tiprása.

Egy nő a TikTokon arra hívja fel a figyelmet, hogy a munkaadóknak figyelembe kéne venniük az „idővakságot” mint fogyatékosságot. Erre akkor jött rá, mikor egy munkainterjú alatt azt mondták neki, nem fogadják el a munkából való késést.

Sarah Trefren a videóban azt mondja:

Elegem van abból, hogy a munkavállalók jogai nem kapnak prioritást ebben az országban.  Jogunk van azt mondani, hogy ez lehetne máshogy is.

Azt állítja, csak kiabálás érkezett arra a kérdésére, hogy van-e állásuk olyannak, aki „idővakságban, és így a pontossággal szenved”.

Félbeszakított, és úgy tett, mintha valami mást kérdeztem volna, majd mikor végeztünk, elkezdett kiabálni, és azt mondta, idővakságra való hivatkozás nem létezik, és a pontossággal való szenvedéssel soha nem fogok munkát találni.

Azt is mondta neki az interjúztató, hogy Trefren „hülye generációja” lerombolja a munkahely szentségét és a tisztességes munkamorálra való törekvést.

@chaotic_philosopher I'm tired of workers' rights not being prioritized in this country. And we're entitled for suggesting it should be different... I don't think so. #workersrights #employeerights #workers #capitalismsucks #capitalism #thesystemisbroken #fyp ♬ original sound - ♻️🌎Chaotic Philosopher♾️🇺🇸

A hozzászólók eléggé nekiestek a nőnek, például azzal példálóztak:

szívrohammal bemenni a sürgősségire, de 45 percet várni, mert az orvos idővak

nem biztos, hogy szerencsés. Másrészt, ha egy munkához ahhoz van szükség, hogy nyolckor elkezdjenek dolgozni, nehéz mit tenni az idővaksággal. Harmadrészt: hogyan lehet megkülönböztetni az idővakot a lustától?

Egy negyedik kommentelő azt írta, ő is idővak, de ez csak a saját problémája, nem lehet elvárni, hogy más ahhoz alkalmazkodjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik