Élet-Stílus

Azzal védekezett a részegen vezető fiatal nő, hogy az apjának van egy szigete

A nő próbált elmenekülni, folyamatosan ellenszegült, láthatóan borzalmas állapotban volt. Aztán az apja is kiérkezett a helyszínre.

Egy éjszakai ellenőrzés során állította félre egy rendőr a 24 éves floridai Stephanie Bloodworth-öt, mert úgy tűnt, ittasan vezethette a Tesláját. Az eset még 2022 februárjában történt. A videón látható, hogy a nő először nem hajlandó félreállni, aztán csak megteszi, akkor viszont nem akar együttműködni a rendőrrel és visszaszáll a kocsiba.

A rendőrt meg is taszajtja a nyitott ablakon keresztül és azt mondja közben:

Enyém ez a sziget.

A férfinek közben csak sikerül kicsalogatnia a nőt a kocsiból, megbilincseli, és a földre teperi. A nő elkezd sírni, azt mondja, nem érti, miért csinálja ezt vele a rendőr. Az is látszik azonban a testkamerán, hogy közben már hívásban van Bloodworth az apjával.

Megérkezik közben egy másik rendőr is, őt megrúgja Bloodworth, aki azt kérdezi:

Felhívhatom az apámat. Az övé ez a sziget.

Nem engedték, mert már 24 éves. A nő azt állította, hogy az apja tulajdonában álló területen tartóztatták le. Duck Key valóban egy sziget nem messze a floridai partoktól, amelyen 750 ember él.

https://twitter.com/Iris_i_Life/status/1710426441538789769

A letartóztatás közben már egy seregnyi rendőr kiért a helyszínre, a nő még mindig többször ellenszegült a rendőröknek.

Bár telefonálni nem engedték, az apa mégis kiért a helyszínre, ahol azt mondja a lányának, „Stephanie, le kell nyugodnod”, és közli, hogy azért történik ez, mert ivott és gyorsan hajtott.

A viselkedésed miatt egy mély gödörbe kerültél, és most bevisznek a börtönbe. Nem tehetek semmit. Bemegyek oda, és találkozunk, ahogy tudunk. De nem kezdhetsz el szerepelni, attól csak rosszabb lesz.

Az egyik rendőr azt mondja, Bloodworth a menekülés során könnyen meg is ölhetett volna valakit.

A bírósági dokumentumok szerint a nőnek komoly függősége volt, végül óvadék ellenében szabadulhatott a három vádpont (hivatalos személy elleni ellenszegülés, menekülés a rendőrök elől és ittas vezetés) ellenére. A Daily Mail úgy tudja, hogy noha próbára van bocsátva a nő, a bíróság engedélyezte neki, hogy elhagyja az országot, és részt vegyen egy tengeri körutazáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik