Élet-Stílus

Légy plasztikai sebész – ez a feladat egy tiniknek készült online játékban

Zsírleszívás és egyéb vidám kalandok hangulatos háttérzenei kísérettel.

Amikor semmilyen diéta nem segít egy lánynak a szépség elérésében, szóba jöhet egy gyors, de kissé fájdalmas megoldás. Légy plasztikai sebész, és váltsd valóra a lány álmát! Végezz plasztikai műtétet a pácienseden, és öltöztesd fel, hogy olyan szép legyen, amennyire csak lehet. Gondolod, hogy sikerül ügyesen elvégezned ezt az életet megváltoztató feladatot? Minden testalkat és megjelenés egyformán szép, de ha úgy szeretnél kinézni, mint egy igazi modell, itt megtalálod a módját

– az idézet egy online játék leírásából származik. A brit silvergames (szándékosan nem linkeljük) „családi oldalon” található játékkal a fiatal lányok (de mondhatjuk úgy is: a gyerekek) virtuális plasztikai műtétet és zsírleszívást végeztethetnek.

A Plastic Surgery (Plasztikai sebészet) című játék, amelynek főhőse vidám háttérzene mellett szikékkel és fecskendőkkel dolgozik, csak egy a platformon található számos „műtéti játék” közül. Az oldal a Google-keresések első oldalain szerepel, ha az „ingyenes játékok gyerekeknek” kifejezésre írjuk be – olvasható a Mirror brit bulvárlap cikkében.

Az Egyesült Királyságban a 18 év alatti gyermekek számára tilos bármilyen plasztikai műtétet végeztetni. Ám annak ellenére, hogy a játékot 12 éves és idősebb gyerekeknek ajánlják, a játékba való bejutást nem előzi meg a korra vonatkozó ellenőrző kérdés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik