Élet-Stílus

Nem segít a feleségének a férfi, mindenki rajong a videójáért

A kézbesítő mindent máshogy csinál, mint egykor a szülei.

J.R. Minton nemrég még csak simán egy texasi UPS-futár volt. Ma viszont már a texasi UPS-futár, akinek milliók látták a videóját.

A 32 éves férfi szeptember 28-án tette fel a TikTok-ra a felvételt, amin – a céges furgonjában ülve – elmondja, mit gondol a házimunkáról, a gyereknevelésről:

Nem segítek a feleségemnek főzni. Nem segítek neki takarítani, mosni, vigyázni a gyerekekre – semmi ilyesmiben nem segítek

– mondja a videó elején, majd hozzáteszi:

Mert azt teszem, amit apaként és férjként tennem kell. Főzök, takarítok, mosok. Gondoskodom a gyerekekről. Nem segíthetek a feleségemnek ezekben a dolgokban, hiszen mindez az én dolgom is.

A videót eddig 6,4 milliószor nézték meg a TikTokon. A kommentelők rajonganak a gondolatmenetért, van olyan hozzászóló, aki panaszkodik, hogy még arra sem tudja rávenni a férjét, hogy lehúzza maga után a WC-t.

J.R. Minton a TODAY.com-nak elmondta: nevelési stílusa épp az ellenkezője annak, mint a szüleié volt: igyekszik mindent máshogy csinálni, mint amit gyerekként látott otthon: „nem segítünk a feleségünknek, nem bébiszitterei vagyunk a gyerekeinknek. Ennek a gondolkodásmódnak meg kell változnia. Itt az ideje felnőni.

Mintonnak és feleségének, Brittanynek négy gyermekük van, egy és hét év közöttiek.

@minton__jr

♬ original sound - J.R. Minton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik