Élet-Stílus

A félrelépés nyilvánvaló jeleiről mesélt a megcsalás szakértője

Hét gyanús folyamat.

Tizenegy éves házassága alatt végig hűtlen volt az a háromgyermekes apuka, aki most a Sun-nak elmesélte, mik azok a jelek, aminél valaki gyanakodhat, hogy párja megcsalja.

A Dark Horse (Sötét Ló) álnevet használó negyvenéves férfi hét, félrelépésre utaló tényezőt említett, nézzük sorban ezeket:

1. Digitális nyomok: ha párunk egyszer csak óvatosan kezdi kezelni a telefonja / számítógépe tartalmát, gyakran törli a böngésző előzményeit, megváltoztatja a jelszavakat, ott valami lehet a háttérben.

2. Fontos dátumok elfelejtése: amikor valaki érzelmileg egy másik személy iránt (is) elköteleződik, akaratlanul is eltávolodhat partnerétől – ez olyan módon is megnyilvánulhat, mint például a születésnapok vagy évfordulók elfelejtése.

3. Több munkahelyi elfoglaltság: egyre gyakoribb a sokáig tartó munkaidő, a váratlan üzleti út.

4. Gyanús történetek: ellenséges vagy túl bonyolult válaszokat ad a legjelentéktelenebb kérdésekre; nehezen tartja magát a „sztorihoz”, gyakran változtatja a részleteket, védekezik, amikor ellentmondásokkal szembesítik.

5. Szexhiány: az intimitástól való hirtelen vonakodás, megváltozó szexuális kapcsolat (ami mögött persze még sok egyéb tényező is állhat).

6. Megugró kiadások: ismeretlen költések a bankkártya-kivonatokon, nyugták fura luxusajándékokról, vacsorákról, szállodai tartózkodásról.

7. Hirtelen megjelenő bűntudat: párunk szokatlanul figyelmes lesz, váratlan ajándékokkal, bókokkal áraszt el. Mert túlkompenzál. (Például azért, hogy enyhítse a bűntudatát).

A megcsalás-szakértő azt mondja, semmiképp nem érdemes elhamarkodott következtetéseket levonni, de bizonyos „minták” megfigyelése és a egyes „következetlenségek” értékes információkkal szolgálhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik