Élet-Stílus

Sírógörcsöt kapott új tetoválása miatt egy fiatal nő

A tetoválószalonból kilépve, az autójában kapott sírógörcsöt egy fiatal nő a hátát díszítő, nagyméretű friss minta miatt. Azt mondta a tetoválása olyan, mintha egy kifestőkönyvből származna.

Egy nagyon gyorsan megbánt tetoválás történetét mutatja be két TikTok-videó alapján a LadBible című brit bulvárportál.

A sztori szerint egy fiatal nő, aki régóta álmodozott egy egyszerű, de kifejező tetoválásról, minden bátorságát összeszedve egy konkrét, pillangókat és virágot ábrázoló tervvel érkezett meg egy profi tetoválószalonba. Ott megmutatta a fotót a tetoválóművésznek, aki rábólintott a feladatra, majd munkához látott.

Amikor a tetováló készen lett és a nő megnézte a hátát a tükörben, a végletekig elkeseredett. Azt mondta, a tetoválása úgy néz ki, mintha egy kifestőkönyvből másolták volna. Csalódását nem bírta magában tartani, készített egy videót, amit aztán feltöltött a TikTokra. A felvételt rövid idő alatt több mint 3,6 milliószor nézték meg.

@user8171938461618394 #tattoofail #livelaughlove ♬ TV - Billie Eilish

Néhány nap múlva a nő már megnyugodva feltöltött egy újabb videót, amiben kicsit bővebben mesélt a történetről, és megmutatta, hogy mit kért a tetoválótól, illetve azt is, milyen lett a hátán a minta. A második videóban elmondta, hogy az első videóját kicsit túlreagálta.

Bár a tetováló nem pontosan ugyanazt a mintát készítette el, amit kért tőle, hanem egy kicsit saját stílusára alakította a rajzot, a végeredmény nem lett rossz, különösen, miután kiárnyékoltatta. Hozzátette: igen, látta a mintát, amikor még csak a stencil volt fent a bőrén, de csak fotóról, mert nem akart felállni, hogy a tükörhöz menjen, hiszen félmeztelen volt.

@user8171938461618394 Replying to @kaydaugherty #greenscreen #tattoofail ♬ original sound - secret

Hasonló eset történt májusban Balin, ahol egy 19 éves, ausztrál OnlyFans-modell fakadt sírva, mert egy tetováló elronott egy feliratot az alkarján.

Kapcsolódó
Zokogott elrontott tetoválása miatt a fiatal modell
Nem tudott uralkodni az érzelmein.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik