Élet-Stílus

Megfejelte egy tehén a fiatal nőt, a szerencséjének köszöni az életét

Mint Images / Mint Images via AFP
Mint Images / Mint Images via AFP
Horrorsérüléseket szenvedett egy fiatal brit nő, amikor kutyasétáltatás közben megtámadta egy tehén. Azt mondja, csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte az incidenst.

A családja kutyáját sétáltatta szeptember 4-én a 26 éves Cathrene Mieras egy mezőn az észak-nyugat angliai Cumbriában, amikor azt vette észre, hogy a közelben békésen legelésző marhacsordából kivált egy tehén és nagy sebességgel felé szalad – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Minden másodpercek alatt zajlott le, Mierasnak esélye sem volt kitérni. A közel 450 kilós tehén kétszer is megfejelte. A nő sikítozott az ijedtségtől és a fájdalomtól, a tehén valószínűleg ettől ijedhetett meg, mert felhagyott a támadással és elszaladt.

Amikor elmúlt a közvetlen veszély, Mieras meggyőződött róla, hogy a pórázon lévő kutyája jól van, aztán felhívta a családját, hogy segítséget kérjen. A fiatal nőt azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy csodával határos módon nem tört csontja. Az arca balfele azonban nagyon feldagadt és a bal szemét, ami körül egy hatalmas fekete monokli keletkezett, napokig nem tudta kinyitni. Az állkapcsa annyira fájt, hogy két hétig nem tudott szilárd ételt enni.

Mieras azt mondja, eleinte úgy tűnt, mintha a sérülései napról-napra rosszabbodnának, de aztán gyorsan felépült. Az incidens után három héttel már harmadik helyezést ért el egy CrossFit-versenyen és lefutott egy félmaratont.

Azt mondja, igyekszik magát túltenni a történteken, de a tehenektől egyelőre retteg, hosszú időnek kell még eltelnie, mire újra a közelükbe merészkedik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik