Élet-Stílus

Horváth Charlie: Nem csinálok több lemezt, nincs értelme

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Azt mondja, a rádiók mindig ugyanazt a négy-öt dalát játsszák az összesen 700-ból, amit lehangolónak tart.

Ebben az évben 65 bulit nyomtam le. Igaz, ez már jóval kevesebb, mint a tavalyi 110 koncert. Még bírom, de vissza kell venni a tempóból. Jövőre még kevesebb fellépést vállalok

nyilatkozta a Blikknek Horváth Charlie, aki hamarosan tölti a 76-ot. Jövőre még tervez egy arénakoncertet, de mint mondja, ez „már nem kamaszkor”.

Az énekes a lapnak elárulta: legutóbbi volt az utolsó albuma.

Eldöntöttem, hogy nem csinálok több lemezt. Nincs értelme. A legutolsó albumom másfél éve jelent meg, platinalemez lett belőle. Mégis azt látom, lejárt az ideje ennek. Az új autóban már nincsenek CD-lejátszók. A fiatalok bármit letölthetnek maguknak. Nagyjából 700 dalom van, egyiket jobban szeretem mint a másikat, de a rádiók mindig ugyanazt a négy-öt nótát játsszák tőlem. Egészen lehangoló

– mondta a zenész, hozzátéve: „Énekelek, amíg bírom, amíg az erőm engedi, aztán megyek haza, mert már kicsit sem vonz a hangzavar, a nyüzsgés, az éjszaka és a harsogó élet”.

Azt mondja, otthon érzi magát a legjobban, és néha a barátaival. Gyakran kijár felesége sírjához a temetőbe. Fia és tizenhároméves unokája szokták őt látogatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik