Élet-Stílus

Véletlenül a Micimackó horrorverzióját vetítette le negyedikes osztályának egy floridai tanár

Vertigo Media
Vertigo Media
A Micimackó: Vér és méz című horrorfilmet nézték negyedikes gyerekek egy floridai általános iskolában. A szülők felháborodtak, az iskola pszichológus segítségét ajánlotta fel az érintett diákoknak.

A Micimackó: Vér és méz című horrorfilmet nézték negyedik osztályos gyerekek október 2-án, hétfőn egy Miami Springs-i általános iskolában – írja a CBS News.

Mint korábban írtuk, a borzalmas horror arról szól, hogy Róbert Gida felnő és főiskolára megy, mire hátrahagyott régi barátai, Micimackó és Malacka megsértődnek és véres mészárlásba kezdenek.

A matematikatanár, aki elindította a filmet a negyedikes osztálynak, azt mondja, a filmet a gyerekek választották ki, ő nem tudta, hogy egy horroról van szó, hiszen a film nem kapott korhatárbesorolást. Az osztály 20-30 percet nézhetett a filmből mire a tanár ráébredt a hibára és megszakította vetítést.

A gyerekek szülei felháborodtak, Michelle Diaz, akinek ikerfiai járnak az érintett osztályba azt mondja, minkét fiát súlyosan traumatizálta a horror. Nem érti, hogy ha a gyerekek választották is a filmet, a tanár miért nem győződött meg róla, hogy az a koruknak megfelelő, mielőtt elkezdte nekik levetíteni.

Az iskola elnézést kért a szülőktől és biztosította őket, a vezetés mindent megtesz, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset. Az érintett gyerekeket szakemberek figyelik és akinek szüksége van rá, annak felajánlják egy pszichológus segítségét.

Kapcsolódó
Elmagyarázzuk, hogyan juthatott el a pusztítóan szörnyű Micimackó-horror a mozikba
A Kokainmedve az évszázad alkotásának tűnik a Micimackó: Vér és mézhez képest, amely talán törvényszerűen szörnyű, de legalább egy kérdést felvet: hogy kerül egy brit sufnituning-horrorokat gyártó cég filmje a világ mozijaiba? Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik