Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Alekosz hagyta, hogy barátnője helyette is egye az undorító falatokat a feladatban

tv2
tv2
A görög nem kért a falatokból.

Nyersnek tűnő csirkeláb, kukac, szöcske – ehhez hasonló finomságokat kellett kóstolniuk a celebeknek az Ázsia Expressz legutóbbi versenyszakaszán. Alekosz és barátnője, Varsányi Réka nehezítéssel csöppentek a játékba: Hegyes Berciék nekik adták a saját táskájukat, hogy cipeljék pluszban azt is. Alekosz félúton már Érden képzelte volna magát legszívesebben, ám Varsányiban küzdött a versenyszellem.

Amikor eldöntöttem, hogy eljövök vele a játékba, sok kérdés volt a fejemben, helyére kellett tennem magamban, valóban van-e itt helyem, illetve, hogy nem hátráltatom-e őt. Amikor az ember ilyen szélsőséges körülmények között van, felerősödik az emberben, hogyan reagál helyzetekre.

Varsányi szó nélkül döntötte magába a csípős és undorító falatokat Alekosz helyett is, és a bogaraknál sem remegett meg.

„Ha annyi elfért, elfér a többi is!” – biztatta barátnőjét a görög. A többi versenyző eközben ledöbbenve nézte a nő elszántságát, aki sírva magyarázta, hogy akkor is a döntőig fognak menni, kerüljön bármibe, ő megígérte a gyerekeinek, hogy harcolni fog.

A jelenet itt nézhető vissza.

Alekosz általában máskor veszi át a főszerepet:

Kapcsolódó
Nőnek öltözött férfinak csapta volna a szelet Alekosz Mexikóban, majd leesett neki a tantusz
Finom volt, jó illatú, cicáztam volna vele – vélte Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik