Élet-Stílus

Jákob Zoltán az első rózsaceremóniáról: Nehéz álmokat összetörni, pláne, ha az az álom én vagyok

TV2
TV2
Első szerelmi csalódását élte újra a rózsaceremónián.

Csütörtök este lesz látható a tévében A Nagy Ő idei évadának első rózsaceremóniája, mikor Jákob Zoltán eldönti, melyik 14 lánnyal szeretné folytatni az ismerkedést, és ki az a kettő, akit hazaküld. A milliárdos a Borsnak mesélt arról, hogyan készült erre az eseményre.

Pontosan úgy éreztem magam, mintha egy szakításra készültem volna, amiben ugyan van már tapasztalatom, de ennek ellenére sem könnyű. Hogy őszinte legyek, nem is vagyok túl jó ebben, hiszen nagyon nem szeretek fájdalmat okozni senkinek

– mondta el Jákob, aki a szerdai részben már elbúcsúzott egy hölgytől, a magát Romanov-leszármazottnak valló Zoétól.

Őszintén megmondom, a torkomban dobogott a szívem, már akkor is, amikor Zoétól búcsúztam, most pedig két hölgynek is csalódást kell okoznom. Persze a hölgyek és én is tisztában vagyok azzal, hogy a végén csak egyetlen lány állhat majd velem szemben, de még így is nagyon nehéz álmokat összetörni, pláne, ha az az álom én vagyok… Ezért álmatlanul forgolódtam a ceremónia előtti éjjel és még reggel sem tudtam pontosan, kiknek is fogok rózsát adni este.

Jákob elmondta, a döntéshozatal perceiben felsejlett benne az első szerelem emléke.

Amikor ott álltam a lányok előtt, eszembe jutott az első igazi szerelmem, és a szakításunk története. Huszonévesek voltunk, és ahogy az lenni szokott, hatalmas szerelem volt a miénk. Aztán valahogy azt éreztem, hogy új utakra lépnék és szakítottam. Pár hónappal később rájöttem, hogy egy igazi barom voltam, és megpróbáltam jóvá tenni a hibámat. Nos, a lányt nem abból a fából faragták… Úgy elzavart, hogy a fal adta a másikat. Én persze összetörtem, de ma már pontosan értem, hogy miért döntött így, és bevallom, máig becsülöm is érte.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Jákob Zoltán hazaküldte a Romanov-leszármazott Zoét
Még így is maradt versenyben orosz származású hölgy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik