Élet-Stílus

Ennél bizarabb zárással nehezen végződhetne egy randi

A történetet hallgató műsorvezetőkből is csak annyi tört ki, hogy „hűha”.

Elképesztő történetet mesélt az egyik ausztrál rádióműsor hallgatója – írja a Mirror.

A nő már egy ideje találkozgatott egy férfivel, fel is vitte magához, aztán fura dolog történt. Így számolt be az esetről:

Pár hete feküdtem le egy sráccal, aki bepisilt az ágyamba, nem takarított fel maga után, és azt várta tőlem, hogy én csináljam meg

– mesélte a nő a Triple J csatorna Hook Up című műsorát vezető párosnak, Dee Salminnek és Pip Rasmussennek.

Szóval az egész napot azzal kellett töltenem, hogy kitakarítsam a piszkos ágyneműt, pedig még csak nem is az én pisim volt.

A nő azt meséli, a férfi bocsánatot se kért tőle, azt hitte utána, hogy a férfi azért hívja el kávézni, hogy bocsánatot kérjen, de ez olyannyira nem történt meg, hogy még a kávéját is maga fizette.

Nem is váltak el utána szépen.

A férfi azt gondolta, hogy megy a kapcsolatuk tovább, de a nő kiadta az útját azzal, hogy tiszteletlen volt, mert neki kellett utána feltakarítani, mire a férfi azt válaszolta, hogy nem ő, hanem a nő volt tiszteletlen. Azért mert ezt egy üzenetben írta le, és nem ült le vele beszélgetni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Hook Up (@triplejthehookup) által megosztott bejegyzés

A műsor Instagram-oldalára is kikerült ez a történet, ami alatt a kommentelők teljesen kiakadtak, hogy tehet ilyet bárki, de azt is felvetették, hogy volt képes a nő a történtek után még elmenni a férfivel kávézni. Volt olyan is, aki a férfit „vette védelmébe”:

Az ágybavizelés az elköteleződést mutatja, boldog és kiegyensúlyozott vagyok és kijelölöm a területemet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik