Élet-Stílus

Nyerő Páros: Balogh Eleniék távoztak a versenyből

RTL
RTL
A szépségkirálynő nem értett egyet Voksán Virág érvelésével, amivel a szimpátiaszavazáson döntött a sorsukról.

A Nyerő Páros kedd esti adásában ismét szimpátiaszavazást tartottak a versenyzők: Balolgh Eleni és Soós Dávid, illetve Boráros Gábor és Jákli Mónika kerültek veszélyzónába, a sorsukról végül Voksán Virág és Valentényi László párosa döntött, amikor ugyanis rájuk került a sor, mindkét duónak két-két szavazata volt.

A lemezlovas indoklásában úgy fogalmazott, Borárost és Jáklit közelebb érzi magához, mint a szépségkirálynőt, ugyanis úgy tapasztalta, hiába szeretett volna hozzá közeledni, szerinte ő Barnai Juditon kívül nem igazán kíváncsi más lányokra. Kedvese ezzel szemben közölte, taktikai szempont alapján döntött, és inkább Baloghéktól tart, ha a feladatok teljesítéséről van szó.

Mikor a szépségkirálynő és kedvese az ajtóban búcsúzkodtak, Voksán elnézést kért Balogh Elenitől, aki azt mondta, nem haragszik a döntése miatt, később viszont a riportszobában kifejtette a lemezlovassal kapcsolatos érzéseit.

Nem érzem jogosnak Virág érvelését. Én egy nagyon nyitott ember vagyok, és aki nyit felém, afelé én is nyitok. Szerintem ez a szimpátiaszavazás azért rámutatott arra, hogy kik játszanak érzelem alapján, és kik játszanak taktika alapján. Úgyhogy szerintem ez a többi párnak azért egy nagy tükör lesz, hogy mire és kire kell vigyázni, vagy egy kis segítség, hogy hogyan játsszanak ők tovább

fogalmazott a szépségkirálynő, hozzátéve: párjával sokat kaptak a versenytől, és szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen fiatalon megtalálták egymásban a társukat.

Baloghék egyébként az évad második kiesői, az első héten Bálint Antónia és Bársony Farkas távoztak a villából.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik