Élet-Stílus

„Amit hallottam, az világszenzáció” – Tóth Vera véleményezte Tóth Gabi és az Il Volo közös előadását

Szajki Bálint / 24.hu és RTL
Szajki Bálint / 24.hu és RTL
Videót is posztolt a duettről.

Október 9-én a Papp László Arénában adott koncertet az Il Volo olasz popera trió, akik Tóth Gabival közösen is előadtak egy számot – ezt az énekesnő előzetesen közösségi oldalán jelentette be.

Nagyon nagy megtiszteltetés nekem, hogy engem választottak duett partnerüknek

– írta fellépés előtt Tóth Gabi.

A koncerten nővére, Tóth Vera is ott volt, és utólag megosztott egy felvételt a közös produkcióról. Posztjában azt írta, az elején hezitált, közelebb menjen-e a színpadhoz, de a közönség bíztatta, hogy minél jobb pozícióból vegye fel a húgát.

Hát hallgattam rájuk, és mentem, ahova kell, ja, és amit hallottam, az világszenzáció. A fiúk körbefonták tesómat és biztos támaszt adtak neki, hogy ne izguljon annyira, hisz nincs mitől. Hát tényleg nem volt mitől, mert amit nyújtott, az tényleg a világ minden színpadán megállja a helyét. Szép csapatmunka volt minimális próbával, és nagyon büszke vagyok rá, hogy megtanulta az olasz szöveget és magabiztosan ki mert állni velük erre a gyönyörű dalra

– olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Tóth Gabi is posztolt a fellépésről egy felvételt, ami mellé azt írta: „Alig próbával, nem egy nyelvet beszélve, de a zene nyelvén értettük egymást!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik