Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Alekosz Rékát fogta be dolgozni, mert attól tartott, az ásóhasználat esztétikailag kárt tehet az izomzatában

Elmondása szerint az érdi konditeremben sokkal speciálisabb gyakorlatokat szokott végezni.

Az Ázsia Expressz kedd esti adásában ásóval is dolgozniuk kellett a versenyzőknek. Egy növényt voltak kénytelenek kimozdítani a földből az eszközzel, ám amíg Rea Milla nem győzte felajánlani a segítségét a csapattársának, Kecskés Enikőnek, Nagy Alekosz inkább arra biztatta a kedvesét, hogy minél mélyrehatóbban tisztítsa meg a velük szemben lévő növényt, hogy aztán ő majd alá tudjon nyúlni.

Én azért élsportoló vagyok, mint köztudott. De az érdi konditeremben sokkal speciálisabb gyakorlatokat végzünk, szisztematikusabbakat. Ezek ferde izomzatot alakítanak ki, ezért néznek ki itt az ültetvényesek… elég furcsa izomzatúak. De hát én nem akarok olyan lenni! Nekem kidolgozott bicepszeim, tricepszeim vannak, ez a gyakorlat esztétikailag kárt tesz az én izomzatomban. Úgyhogy végezzünk mihamarább, mert én már innen menni akarok!

jelentette ki a vagyonőr.

Alekosz és kedvese egyébként a helyszínre érkezve összefutottak Völgyi Zsuzsiékkal, akik már végeztek az előttük álló feladattal. Utóbbi meg is jegyezte, hogy az egykori ValóVilág-szereplő bizonyosan a párjával végezteti majd el a munka oroszlánrészét.

A két duó egyébként egy korábbi adásban összerúgta egymással a port.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: „Paraszt!” – Völgyi Zsuzsiék összerúgták a port Alekoszékkal
Az énekesnőnek nem volt szimpatikus, hogy a vagyonőr egyszerűen besétált a szállásukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik