Élet-Stílus

„Rottweiler akarok lenni” – írta Mester Tamás Tóth Andi fotóihoz, melyeknek egyikén szájon nyalja a kutyája

TV2
TV2
A képeken melletti posztban egyébként csillagjegye sajátosságairól írt az énekesnő.

Tóth Andi a napokban több fotót is megosztott magáról az Instagram-oldalán, melyeknek zömén a kutyája, Bailey mellett pózol. Posztjában arról írt, hogy mindig is szerette a barna színt, ebben a színben úszik a haja, a szeme, és a bőre is akkor a legboldogabb, ha kicsit megpirította a nap.

A sminkben a barna a kedvencem. A ruháim 70%-a pedig a föld rengeteg árnyalatában pompázik. A kiskutyám is barnás. Bak vagyok. Ami FÖLD jegy. Félek a magasban és úszni sem tudok. Munkacentrikus vagyok és szörnyen kemény, ha csak a bizalmamba nem fogadtalak. Viszont csak egy esélyt kapsz. Sosem felejtek és sosem unatkozom. A haragom a csend, a szeretetem viszont mindent elsöprő. Viszont nagyon kevés lehetőségem van megmutatni. Sőt, annyira vigyázok magamra, hogy nem is adok lehetőséget arra, hogy bánts. Azt hiszem, bakabb már nem is lehetek

– fogalmazott.

Az énekesnő posztja alatt hamar sokasodni kezdetek a kommentek, többek között Mester Tamás is hagyott neki egy rövid hozzászólást.

Rottweiler akarok lenni

— írta az 53 éves zenész.

Mester egyébként korábban Nagy Boglárka festőnővel járt, akivel húsz évnyi korkülönbség van közöttük. Idén júniusban derült ki, hogy kettejük kapcsolata véget ért, a Megasztár egykori zsűritagja nemrég a miértekről is nyilatkozott.

Kapcsolódó
Mester Tamás a szakításáról: A volt barátnőmmel egy Pán Péter-sztorira hasonlít a kapcsolatunk
A zenész azt mondja, ő az, aki sosem akar felnőni, ebben pedig nagyon nem egyezett a véleményük ex-barátnőjével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik