Élet-Stílus

Nyerő Páros: Jákli Mónika a szülőszobán tudta meg, hogy MMA-s párja megcsalta

rtl
rtl
Nem a közös gyerek miatt maradtak végül együtt.

Boráros Gábor, MMA-harcos és influenszer párja, Jákli Mónika is szerepelnek a Nyerő Páros című műsorban. A legutóbbi adásban felfedték, gyerekük születése után négy hónapig külön voltak, Jákli ugyanis a szülőszobán tudta meg, hogy Boráros hűtlen volt hozzá. Elmondta, nem is akart erről beszélni előzetesen.

Nekünk volt egy nagy mélypontunk a Gáborral. Amikor a kórházban voltam, akkor tudtam meg, hogy a Gábor nem volt hozzám hűséges. És ezt én nem is tudom, hogy éltem túl. Nem tudok válaszokat adni erre. Nyilván az ember magában keresi a hibát, hogy ez miért van. Én se vagyok hibátlan, biztos volt sok hibám, hogy ez ide vezetett. De 11 év nagyon hosszú idő. Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, annyira fájdalmas időszak volt.

A sportoló átvette a szót:

Tettem sok rossz dolgot, de ez a legeslegnagyobb hibám. De az, hogy kitartott ezek után… nem a gyerek miatt. Ha nem is lenne gyerekünk, akkor is őt szeretném a legjobban.

A jelenetet itt lehet visszanézni.

Más miatt is folytak a könnyek:

Kapcsolódó
Domján Evelin: Gyakorlatilag egy kitartott feleség lettem
Sírva beszélt arról, mennyire megviseli, amikor azt mondják neki, nem dolgozik, miközben jelentős háttérmunkával segíti a férje zenei karrierjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik