Élet-Stílus

Kőgazdag Fiatalok: Metta szerint egy férfinak nem dolga, hogy a szennyesbe rakja a használt alsógatyáját

TV2
TV2
Így Schmuck Andortól sem várná ezt el, akivel a reality legutóbbi adásában randizott.

A Kőgazdag Fiatalok legutóbbi adásában Metta Schmuck Andorral randizott. Mint mondta, izgalmas karakterként maradt meg a fejében a politikus, akit mindenképpen szeretne még látni.

A beszélgetésük közben a magát világutazóként aposztrofáló nő azt mondta, nincs kifejezett zsánere, amikor a külsőről van szó, inkább azzal lehet levenni a lábáról, ha a partnere okos. Fontosnak tartja továbbá azt is, hogy a férfi, akivel összejön, jobb életszínvonalon éljen nála, ami mindenképp übereli azt, amit ő eddig elért az életében.

Hozzátette, a rendet is nagyon szereti, amivel kapcsolatban a politikus azt mondta, neki vannak hiányosságai ilyen téren, de hajlandó alkalmazkodni, ha szükséges.

Félreértés ne essen! Én soha nem várnám el egy férfitól, hogy ő bármit kitakarítson, vagy hogy a szennyesbe rakja az alsógatyáját. Ez nem a férfi dolga. Én a rendet szeretem, de nem úgy, hogy valaki másra tolom ezt a feladatot

felelte minderre Metta, aki egyébként igencsak meglepődött, amikor Schmuck közölte vele, hogy hat éve nem vezet, inkább tömegközlekedik.

Talán van olyan, amiben nincs köztünk egyetértés. Én például soha nem tömegközlekednék, és nagyon meglep, hogy ő felszáll a metróra, buszra és a villamosra. Ebben biztos, hogy különbözünk, de hát nem feltétlenül kell mindent ugyanúgy csinálnunk

– mondta később.

A páros egyébként a randevú végén abban maradt, hogy találkoznak még, legközelebb egy esküvői tematikájú fotózáson, amire eredetileg Metta kapott felkérést, de szerette volna, ha egy férfi is elkíséri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik