Élet-Stílus

„A zsánerem kerekseggű és nem káromkodik” – bemutatkoztak a Szingli vagy svindli szereplői

Udvardi Attila / VIASAT3
Udvardi Attila / VIASAT3
Egy ikerpár is harcba száll Tápai Andi szívéért.

Hétfőn elstartolt a VIASAT3 új taktikai párkereső műsora, a Szingli vagy svindli. Ebben a műsorban Tápai Andi kegyeiért verseng tíz férfi – vegyesen foglaltak és egyedülállók. Köztük van Nagy László Bucó, 26 éves vállalkozó, aki bemutatkozásában elmondta, milyen számára az ideális nő:

A zsánerem alacsony, kerekseggű, gyönyörű arcra, testre. Figyel magára, igényes nagyon. Nem káromkodik, nem egy alpári leányzó, és valamilyen szinten önazonos vagy öntudatos, tehát tudja, mit akar nagyjából az életében.

Bucó ezen túl elárulta: fontos számára, hogy a választottja értelmes és kommunikatív legyen.

Vele szemben a műtő-szakasszisztensként dolgozó Helmeczi Tibornak nincsen zsánere. „Nincs egy megadott típus, karakter, hogy milyen hajszíne legyen vagy hogy nézzen ki” – jelentette ki.

Igazából az első két másodperc dönti el, hogy megvan-e a kémia vagy sem. Tény, hogy a harsányabb és az életvidámabb lányokat szeretem, akik mosolygósak és talpraesettek.

A 38 éves Sturipita Szergejnek az a fontos, hogy a kiválasztottja mellett igazi férfinak érezze magát, szereti, ha a nő gyengéd és finom marad mellette.

Szokták mondani, hogy szeretem az egyéjszakás kalandokat, és akkor mondom: dehogyis, tőlem egy óra múlva is hazamehet, úgy, ahogy van

mondta el bemutatkozásában.

A szereplők között egy ikerpár is van:

  • Győri Tamás személyi edzőként tevékenykedik, több amatőr bajnoki címet zsebelt már be az évek során, ám nehezen viseli, ha duzzadó izmai miatt üresfejű macsónak állítják be. Fontos számára, hogy az ideális nő gondoskodó, szeretetteljes és persze nagyon nőies legyen, akinek számít a karrierépítés.
  • Győri Tibor ex-katona, a katonaság kitartásra és csapatmunkára nevelte, és persze arra is, hogy nem bízhat meg akárkiben. Szerinte az ideális nő külsőleg és belsőleg is rendben van magával, továbbá fontos számára, hogy kiszemeltjével azonos legyen az értékrendjük. A külföldi kiküldetés miatt eddig nem volt ideje a szerelemre, a műsortól azt reméli, hogy megtalálja az igazit.

Kritikánk a reality első részéről itt olvasható:

Kapcsolódó
Kinek ér meg húszmilliót, hogy végignézze párja hűtlenségét?
Akad abban némi perverzió, ha úgy próbálják egy celeb testvérének fejét elcsavarni kigyúrt, tetovált férfiak, hogy a barátnőjük mindezt a szomszédból nézi végig. A Szingli vagy svindli pont erre épít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik