Élet-Stílus

Survivor: külön törzsekbe kerültek a szerelmespár tagjai, akik taktikából titkolják a kapcsolatukat

RTL
RTL
A köztük lévő távolság áthidalására egy sajátos technikával is készültek.

Elindult a Survivor legújabb évada, amiben egy szerelmespár is szerepel.

Mi nem fogjuk felfedni a játék alatt, hogy egy pár vagyunk, ez mindenki számára meglepetés lesz. Tulajdonképpen nekünk ez a taktikánk

mondta el Czupek Nóra, mielőtt kiderül, hogy párjával, Bodnár Gergővel nem ugyanabban a törzsben versenyeznek majd, az idei, Generációk Harca címet viselő évadban ugyanis az eddigiektől eltérően három törzs, három korosztály csap össze egymással.

A három törzs jelenléte meglepetés volt, így a taktikánkat kicsit fel kell turbózni majd, viszont szerintem menni fog

– vélekedett utóbb Bodnár, aki szerint „egy párkapcsolat rendkívül erős egy ilyen versenyben, egyértelműen ijesztően hathat”.

Nem a szövetségest fogják bennünk látni, hanem a dupla támadást.

A páros tagjai búcsúzáskor megbeszélték, hogy naplementekor mindketten leülnek a parton, és elmondják egymásnak az aznapi történéseket, mintha csak egymás mellett lennének. „Hátha ez segít abban, hogy elviseljük azt, hogy nem vagyunk együtt” – fogalmazott Czupek, majd hozzátette: párja nélkül nagyon nehéz lesz neki a játék.

Az első részről szóló kritikánk itt olvasható:

Kapcsolódó
A Survivor szinte meghozta a kedvünket a tévézéshez
Nem most fogunk visszaszokni a tévé elé, de a Survivor nyitóepizódja láttán legalább nem érezzük úgy, hogy butábban keltünk fel a tévé elől, mint ahogy odaültünk, sőt, néha kimondottan bevonódtunk. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik