Élet-Stílus

Nem mer levetkőzni a strandon, mert attól fél, hogy kinevetik – Marsalkó Dávid a komplexusairól beszélt

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
„Egy nagy fehér paca vagyok a napsütésben” – mondta a Halott Pénz énekese.

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere a Szavakon túl cím műsorban beszélt arról, hogy felnőve vörös hajúként kívülállónak érezte magát.

A gyerekkoromat és az egész személyiségemet átitatta az, ahogyan kinézek. Ez abból fakad, hogy gyerekkoromtól kezdve éreztették velem az emberek, hogy én máshogy nézek ki, más vagyok. Rengeteg prekoncepciót társítottak hozzám, gyerekkori bántás, lenézés társult ehhez. Alapvetően a vöröshajú fiúk egy lenézett csoport

– mondta el a beszélgetés során az énekes.

Amellett, hogy sokszor csúnyának hívták és például répafejnek gúnyolták, azt is gyakran mondták neki, hogy soha nem lesz belé egy lány sem szerelmes. Mint mondja, mindenhol kiszúrták a kinézete miatt, és azt érezte, valami olyan miatt lóg ki a sorból, amin nem tud változtatni. Azzal kompenzált, hogy nagyon odafigyelt rá, hogyan viselkedik: mindig mindenkivel rendes és kedves volt.

Elmondása szerint sosem merült fel benne, hogy befesse a haját, de csak most kezdi elfogadni magát és elengedni a komplexusait.

Azt nem mondanám, hogy szeretem magam. Szerintem az egy egészséges dolog, ha az emberben van egy kis kétség, mert mindig van hova fejlődni

– fogalmazott Marsalkó, aki még most sem mer levetkőzni a strandon, csak külföldön, mert retteg attól, hogy lefotóznák.

Egy nagy fehér paca vagyok gyakorlatilag a napsütésben, és félek, hogy rajtam nevetnének az emberek. Az egy rossz érzés lenne, mert ez olyan, amivel az ember nem tud mit kezdeni, és mivel megváltoztatni sem tudod, ezért egy állandó jelenség az életedben, amivel valahogy együtt élsz. Én úgy élek vele együtt, hogy kerülöm az olyan helyzeteket, ahol nevetség tárgya lennék, miközben tudom azt, hogy ez túlzás. Igazából nincs semmi nevetséges vagy gáz a testemmel, egész egyszerűen csak nagyon fehér meg piros tudok lenni, és azt érzem, társadalmi szemmel azért megvannak a szépségideálok, és én nagyon nem az vagyok. A szépségideáloktól annyira messze vagyok, hogy inkább elkerülöm ezt a dolgot.

A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik