Élet-Stílus

Lehet, hogy a macskád az anyjának, nem pedig a konzervnyitójának tart – legalábbis egy szakértő szerint

Ennek árulkodó jelei lehetnek.

Egy Egyesült Államokban élő macskabarát a TikTokon osztott meg videót arról, milyen jelei vannak annak, ha a házikedvencünk az anyjának tekint minket – ezzel az állítással csak annyiban vitatkoznánk, hogy korábban toplistába rendeztük a bizonyítékokat, miszerint a macskák rabszolgákká tettek minket.

A Sara nevű felhasználó a mi 14 pontunkkal szemben mindössze két érvet tudott felhozni, de az objektivitás jegyében megosztjuk ezeket is.

  1. A macskád veled alszik.
  2. A macskád követ téged.

A kisállatszakértő szerint ezek a cselekvések a bizalom jelei, melyek arra utalnak, hogy házikedvenced szeret a közeledben lenni, és a gondozójaként tekint rád.

Sara azzal próbálta alátámasztani az érveit, hogy az alvás sebezhető helyzetbe hozza a macskákat, akik nagyon aggódnak a biztonságukért, és csak olyan helyen tudnak aludni, ahol komfortosan érzik magukat.

Ha a macskád már „bevésődött” feléd (vagyis a szülők felé érzett mély bizalmat érzi), előfordulhat, hogy melléd fekszik és szorosan hozzád bújik. Ez azt jelenti, hogy bízik abban, megvéded majd őt, ha egy ragadozó éjszakai támadást indítana. Emellett nyugodtan pihenhet abban a tudatban, hogy nem fogsz semmi szörnyűséget tenni vele, amíg alszik.

idézi Sarától a Daily Mail.

@whyicanthavenicethings #cat #catsoftiktok #catlover ♬ origineel geluid - teddybearandthepeople

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik