Élet-Stílus

L.L. Junior: Sikerült megállapodnunk Kingával, vége a válópernek

RTL Klub
RTL Klub
A rapper azt mondja, kislánya édesanyjával ismét békés a viszonyuk.

Kedd délután a Blikk számolt be arról, hogy Körtvélyessy Kingának és L.L. Juniornak sikerült peren kívül megegyezniük egymással. Információjukat a rapper is megerősítette.

Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében. Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk

árulta el a zenész, hozzátéve, ettől többet nem mondhat a dologról.

A lap úgy tudja, L.L. Juniorék megállapodásának része egy titkos záradék is, mely szerint Körtvélyessy Kingával a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek a nyilvánosságnak. Emellett úgy értesültek, hogy a törökbálinti családi ház a rapperé maradt, Körtvélyessy pedig a korábban ígért összegnél több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból. Ami a kislányukat illeti, a zenész továbbra is heti 2-3 napot tölthet majd el Lilivel.

A pár egyébként 2019-ben kötött házasságot, később viszont válságba került a kapcsolatuk. Különköltöztek, és bár próbálták megmenteni a házasságukat, nem jártak sikerrel. Tavaly végleg szakítottak egymással és elindították a válási procedúrát, ám sokáig több pontban sem jutottak megegyezésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik