Élet-Stílus

Arnold Schwarzenegger fia édesapja babérjaira tör új videójával

Joseph Baena 26. születésnapját ünnepelte.

Arnold Schwarzenegger fia bármelyik Baywatch adásban elférő videóval örvendeztette követőit Instagramon 26. születésnapja alkalmából, mely a videót kísérő leírás alapján szimbolikus jelentéssel is bír.

A 76 éves színésznek nem indult zökkenőmentesen a kapcsolata házasságon kívül született fiával, de már évek óta azon dolgoznak, hogy minél harmonikus apa-fia kapcsolatban élhessenek. Ehhez az is hozzájárulhat, hogy Joseph Baena mind a színészet, mind a testépítés terén egyre inkább édesapja nyomdokaiba lép – születésnapi videója is erről tesz tanúbizonyságot, melyen kísértetiesen hasonlít a fiatal Terminátorra.

A videó melletti leírásban Baena egy szóviccet is elrejtett (ezt sajnos nem tudjuk az eredetihez hasonló humoros formában lefordítani, de nagyjából olyasmire céloz, hogy 26 évesnek lenni „beteg” dolog), valamint egy szimbolikus képet arról, hogy elhagyva a negyedszázados kort, már nem csak a tengerparton fut a kamera felé, hanem a húszas éveiből is kifelé. Utóbbi valahogy így hangzana magyarul:

Itt van a te nézőpontodból, ahogy beleszaladok a húszas éveim végébe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik