Élet-Stílus

Műszempillák a falon, péniszalakú pohár, 500 dolláros táska – csak néhány dolog, amit a floridai nő az otthonában talált

Legalább nem unatkozik.

Időnként TikTokon rá lehet bukkanni valamilyen tematikára épülő csatornára a százhuszadik aktuális trendet követő táncos videó után – a Daily Mailnek ez sikerült, mikor felfedezték Giullianna fiókját.

A floridai nő még májusban indította el a lassan már 50. résznél járó Mit hagytak hátra vendégeim az Airbnb-mben című sorozatát, és úgy tűnik, a nála szállók hétről hétre biztosítanak elég muníciót újabb videók elkészítéséhez.

Giullianna azon szerencsések közé tartozik, akiknek van egy saját, kétszintes, medencés háza Miamiban, amely kiváló helyszín kisebb társaságok számára, ha bulizni kívánnak. A tiktokker az ilyen összejövetelek után maga végzi házának kitakarítását, és ezt követői örömére videóra is veszi.

Az ilyenkor szinte elvárható törött poharakon és italosüvegeken túl Giullianna talált már okos hullahopp karikát, óriási vízipipát, rózsabimbó-alakú jégkockatartót, péniszformájú poharat, strandtakarót, UNO-kártyát, Christian Dior napszemüveget, félig megevett születésnapi tortát, és egyéb nasik tömkelegét.

A legértékesebb dolog, amibe valaha belefutott egy 500 dollár (körülbelül 185 ezer forint) értékű Marc Jacobs táska volt – megtalálása után felhívta előző vendégét, de a táska tulajdonosa azt mondta neki, tartsa meg nyugodtan.

Elmondta, hogy nem akarja a táskát, mert az egy születésnapi ajándék volt egy barátjától – aki már nem barátja. Nem akarta magával vinni, így pedig abban bízott, hogy valaki más majd hasznát veszi.

– mesélte a luxusvilla tulajdonosa, aki így egy dizájnertáskával is gazdagabb lett.

A legfurcsább dolognak mégis azt a két műszempillát tartja, melyeket egyik vendége ragasztott a falra az ágy mellé:

„Először eléggé megijedtem… Azt hittem, hogy két pók.”

Giullianna azt is bemutatta, hogy a házában hagyott, félig elfogyasztott italokat mindig kiönti a csapba, noha számára ez a takarítás egyik legfájdalmasabb része.

@atouchofclass_miami Only one thing getting thrown away this time ☺️#miami #airbnbhostlife #airbnb #airbnbhost #airbnbexperienceshost #airbnbexperience #airbnbguests #miamiairbnb ♬ OKI DOKI - KAROL G

Ajánlott videó

Olvasói sztorik