Élet-Stílus

Rácz Jenő éttermében kapott gyakorlati lehetőséget Kettel-Fülöp Flóra, A Konyhafőnök második helyezettje

RTL
RTL
De Sárközi Ákos is szeretettel várja a saját éttermében.

A múlt héten ért véget A Konyhafőnök jubileumi évada, amit Kurta Zsuzsa nyert meg. A második helyezett Kettel-Fülöp Flóra lett, aki ma a Reggeliben mesélt a műsorban szerzett élményeiről.

A beszélgetés során kiderült, hogy az egyébként angoltanárnőként dolgozó amatőr szakács a válogatót megelőzően elesett az otthona lépcsőházában, a törött kezét pedig 11 csavarral rögzítették. A balesete után elgondolkodott azon, hogy talán nem kellene bevállalnia a versenyt, de végül úgy döntött, mindenképpen kipróbálja magát. Bár a főzés során is voltak fájdalmai, emlékei szerint erre mindössze egyszer hivatkozott, tudván, ő volt az, aki a sérülése ellenére is úgy döntött, belevág a versenybe.

Mint mondta, a keze továbbra sem százszázalékos, és egyelőre a csavarokat sem vették ki belőle, nem szeretne ugyanis újabb műtétet a közeljövőben.

Jelenleg online tanít, emellett viszont tovább hódol a főzés iránti szenvedélyének is, méghozzá Rácz Jenő éttermében.

Mindig nagy álmom volt a gasztronómia. Én már nyertem, ugyanis Rácz Jenő egyik Michelin-csillagos éttermében vagyok gyakorlaton jelenleg. Csodálatos lehetőséget kaptam tőle, és egyébként Sárközi Ákos séf is megemlítette, hogy amúgy hozzám is jöhetnél. Nagyon jó lehetőségeim vannak, és ezeket szeretném is tovább vinni

– árulta el a műsorban.

Kettel-Fülöp hozzátette, rengeteget tanult a verseny idején, de emellett szörnyű mélységeket is megtapasztalt, amikből fel kellett állnia. A bántó kommentek kezdetben nagyon megviselték, de aztán tudatosította magában, hogy az ócsárló hozzászólások írói nem ismerik őt, és csak az számít, hogy ő és a szerettei tudják, hogy milyen ember valójában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik