Élet-Stílus

A Follow the Flow első énekesnője hat év kihagyás után a The Voice-ban tért vissza a színpadra

RTL
RTL
Szakács Gergő elődje Trokán Nóra csapatába került.

A The Voice legutóbbi válogatásán Stepa Erika is színpadra lépett, aki kisfilmjében elmondta: korábban partizenekarban énekelt, illetve együtt indultak a Follow the Flow nevű formációval, melynek ő volt az első énekesnője, még a Szakács Gergő előtti időkben.

Nagyon szuper volt a közös munka a fiúkkal, nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ekkora sikereket elértek

árulta el az énekesnő.

A közös munkának annak idején azért szakadt vége, mert Stepa az érettségi előtt úgy érezte, nem tud annyi energiát fektetni a zenekarba, amennyit a többiek beletettek.

Ez után következett egy jó hat éves kihagyás személyes döntésből. Kicsit motivációt is vesztettem, illetve nem éreztem magamban annyira a dolgokat. Elbizonytalanodtam, hogy akarom-e én ezt az egészet csinálni. Nem tudom, ez mi miatt volt, talán az önbizalomhiány az oka.

Mint mondta, hosszú időnek kellett eltelnie, míg elkezdte azt érezni, hiányzik neki a zene. Körülbelül másfél éve kezdett el újra foglalkozni az énekléssel.

A The Voice-ban Adele Love In The Dark című dalát adta elő, produkciója alatt a coachok közül egyedül Trokán Nóra fordult meg, ő is csak az utolsó pillanatban. „Mellettem mindenki lesokkolódott, hogy megfordultam. Én most úgy döntöttem, hogy ez nem egy egyértelmű választás, de mégis azt éreztem az egész éneklésedben, hogy ez neked menne sokkal jobban, és adnék neked még egy esélyt” – indokolta a döntését a színésznő.

Stepát egyébként a tévénézők 2014-ben a Rising Star című tehetségkutatóban is láthatták. Ott egészen a párbajkörig jutott el, ahol Singh Vikivel szemben maradt alul. A műsorban Szakács Gergő is szerepelt, aki 2016-ban csatlakozott a Follow the Flowhoz, és a mai napig ő a zenekar énekese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik