Élet-Stílus

Tallós Rita a mellrákjáról: Lelki oka volt, én ezt saját magamnak pszichésen remekül elintéztem

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Úgy gondolja, egy családi konfliktus idézte elő nála a betegséget.

Tallós Rita 12 évvel ezelőtt küzdött meg a mellrákkal, erről beszélt a Reggeliben. A színésznő úgy gondolja, betegségének lelki oka volt, egy családi konfliktus okozhatta azt.

Nem beszéltem hat évig a lányommal. Amikor ez kirobbant, volt egy ezoterikus asszony, aki erre hergelte őt. Ez áprilisban derült ki, és októberre lett a daganat. Tehát én saját magamnak ezt pszichésen remekül elintéztem

– mondta el Tallós, akinek sosem volt célja eltitkolni a betegségét.

A reggeli műsorban arról is beszélt, tapasztalatai szerint a férfiak rosszabbul viselik a mellrákot, mint beteg társuk.

Amikor az onkológián voltam kemoterápián, nagyon sok párt láttam, ahol a nő volt a beteg, és a férfiak sokkal nagyobb pánikban voltak. Nem véletlenül mondjuk, hogy a nők sokkal erősebbek. Még az a teher is rájuk zúdul, hogy a családot meg kell vigasztalni, mert a férfiak sokkot kapnak, nem tudják jól kezelni szemrebbenés nélkül. Pedig ilyenkor arra van szüksége egy nőnek, hogy egy komoly, erős társa legyen, aki tartja benne a lelket.

Mint mondja, ő ezt a fajta támogatást megkapta a férjétől és a fiától.

Tallós Rita elárulta: éppen testápolóval kente be magát otthon, amikor megérezte a csomót a mellében. Azt követően, hogy a mellrák egy agresszív fajtáját diagnosztizálták nála, annyira ideges volt, hogy kisebb karambolt szenvedett. Arról is beszélt, hogy bár a műtétet követően jó híreket kapott, mégis csalódottnak érezte magát.

A műtét után arról volt szó, hogy nem is kell kemo, mert annyira tudták lokalizálni. És olyan hülye ez a színészagy, hogy én már rákészültem arra, hogy kapok kemoterápiát, és – most nyilván azt fogják mondani a kedves nézők, hogy nem normális a szőke asszony – csalódott voltam, hogy nem kapok kemót. Mert elképzeltem azt, hogy valami olyat csinálok, amit kevés ember csinált végig, és úgy programoztam magam, hogy ez érdekelt. Aztán megkaptam persze, nem volt az olyan remek dolog

fogalmazott a színésznő, aki úgy gondolta, színészként ezt a tapasztalatot be tudja majd építeni a szerepeibe.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik