Élet-Stílus

„Nagyon inspiráló, ahogy átéli a dalokat” – versenyzői elárulták, mit szeretnének tanulni Tóth Gabitól

TV2
TV2
A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában két lány és két fiú került az énekesnő csapatába.

A hétvégén kialakult a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának top 12-je, vagyis hogy mely énekesek mérik majd össze tudásukat az élő adások során. Tóth Gabi csapatát Halász Rebeka, Oláh Vivien, Solymár Mátyás és Szathmáry Ádám alkotják, akik bemutatkozó videóikban egyebek mellett arról is beszéltek, hogy mit szeretnének tanulni mesterüktől.

Szathmáry Ádám szerint mindegyik mester segítőkész, egyikük sem rosszindulatból kritizál. „Gabitól színpadi jelenlétet és előadói művészetet szerintem biztos, hogy tudok tanulni” – mondta el kisfilmjében.

„Szerintem Gabi majd abban fog tudni segíteni, hogy a magabiztosságomat fel fogja növelni, és persze hangokban, mert hogy énekesnő” – fogalmazott Oláh Vivien, aki egyébként már az előző évadban is elindult, akkor a középdöntőig jutott.

Halász Rebeka szintén magabiztosságát szeretné eltanulni mesterétől:

Nekem Gabi egy nagyon pozitív ember. Amikor először felmentem a színpadra, akkor annyira pozitív kisugárzása volt, hogy nem volt kérdés, hogy őt szeretném mesteremnek. Gabitól szeretném mindenképpen a magabiztosságot tanulni, ugyanis ahogy ő a színpadon mozog, ahogy átéli a dalokat, számomra az nagyon inspiráló.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik