Élet-Stílus

Blága Tünde a Miss Universe-ről: A szépség önmagában semmit nem jelent, nagyon sok gyönyörű nő van a plasztikának is köszönhetően

A szépségkirálynő szerint a belső értékekkel lehet igazán kitűnni a világversenyen.

A hétvégén derült ki, hogy Blága Tünde lett az idei Miss Universe Hungary győztese, ő képviseli majd hazánkat a salvadori világversenyen.

A szépségkirálynő ma a Miss Universe Hungary versenyigazgatójával, Dr. Özer Nórával vendégeskedett a Mokkában. Utóbbi kifejtette, hogy a zsűri pontozását illetően a színpadi megjelenés az egyik legfontosabb aspektusa a versenynek. Hangsúlyozta, hogy a szépség önmagában nem elég a győzelemhez, a belső értékek is sokat számítanak, illetve olyan nőket kerestek, akik karrieristák.

A műsorvezetők érdeklődésére Blága elárulta, szerinte milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie manapság egy szépségkirálynőnek.

A szépség önmagában tényleg semmit nem jelent. Hiszen a mai világban nagyon sok gyönyörű nő van, a plasztikának is köszönhetően ugye, hiszen most már tényleg mindent képesek megcsinálni. De az egyéniség, a személyiség, a megjelenés, a kisugárzás, az alázat, ezek azok az értékek, amik nagyon-nagyon fontosak a világversenyen, és ki lehet velük tűnni. Hiszen tényleg, ott már mindenki gyönyörű, mindenki készült

– magyarázta a győztes, hozzátéve, nagyon boldog, hogy itthon az ő fejére kerülhetett a korona.

Mint mondta, másfél hónapja van még a felkészülésre, ez idő alatt angolórákat is vesz majd, hogy a világversenyen a maximumot tudja nyújtani, segíteni fogja továbbá egy külföldi barátja is, aki versenycoachként tevékenykedik.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó
Megvan a Miss Universe Hungary 2023-as győztese, aki már könyvet is írt
Novemberben utazik Salvadorba, hogy hazánkat képviselje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik