Élet-Stílus

Béres Anett: Ha valaki megcsalta a volt párját, a következőt is meg fogja

Szerinte az emberek nem változnak.

Béres Anett ma a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy nemrég többektől is úgy értesült, hogy az exe, akivel hét évig járt együtt, megcsalta őt másokkal. Mint mondta, örül annak, hogy most, és nem egy évvel korábban tudta meg mindezt, akkor ugyanis saját meglátásai szerint a kórház traumatológiájáról egyből a pszichiátriára került volna.

Most már lelkileg egyáltalán nem érint. Érdekes egy dolog ez, mert a volt párom végig azt mondta, bizonygatta nekem, hogy én vagyok az első nő az életében, akit nem csalt meg. Én nem kérdeztem, de ő végig ezt sulykolta belém. Viszont azt elmondta, hogy az előző párját több száz nővel megcsalta, és milyen jó, hogy én vagyok, akit nem tud

– emlékezett vissza.

Bár meglepődött, amikor utólag kiderültek a megcsalások, visszatekintve úgy véli, számos erre utaló jellel találkozott, amíg együtt voltak az exével: képernyővel lefordított, lenémított telefon, illetve az, hogy hiába kérte, a férfi nem volt hajlandó hozzáköltözni, mindenképpen fent akart tartani egy albérletet.

Valójában a tanulság az, hogy az emberek nem változnak meg. A nőknek üzenem, tanácsolom, hogyha valaki most szingli és ismerkedik valakivel, aki azt mondja, hogy igen, ő megcsalta a volt párját, akkor őt is meg fogja, és a következőt is. Ha valaki azt mondja például, hogy bántotta az előző párját, mert »kiharcolta«, akkor őt is és a következőt is bántani fogja.

A reality-szereplő hozzátette, mióta a volt párja hűtlenségére fény derült, még inkább örül annak, hogy vége lett a kapcsolatuknak és nem született közös gyerekük, hiszen ha így lett volna, most bíróságra járhatna, hogy elváljanak, gyerekelhelyezést tárgyaljanak és elosszák a közös tulajdonaikat.

Béres egyébként az említett kapcsolat válságba kerülése miatt több mint egy évvel ezelőtt részt vett egy ayahuasca-szeánszon, ami kis híján az életébe került.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik