Élet-Stílus

Egy kolumbiai nő azt állítja, 20 évig szexelt egy szellemmel

A kolumbiai Paola Flórez egy tévésműsorban is beszámolt a történetéről. Miután világosban is meglátta a partnerét, rögtön szakított vele.

Több mint húsz évig egy szellem volt a szeretője egy kolumbiai nőnek. Paola Flórez már az állami tévében is elmesélte a történetét, amiről most a Daily Mail írt.

Egy nap feküdtem az ágyamban, amikor éreztem, hogy egy kéz megfogja a lábamat, majd a mellemet.  Furcsa volt, féltem. Attól a pillanattól kezdve elkezdett hozzám jönni, hogy szexeljen velem.

– mondta.

A nő azt állította, hogy ezután még 20 évig folytatták a kapcsolatukat, kizárólag sötétben. Ez napon azonban meglátta szeretője arcát, és rögtön szakított vele.

Azt mondta, hatalmas alakot látott, akinek agyarai voltak, arca pedig olyan volt, mint egy vízköpőnek. Megijedt és kijelentette, hogy nem akar további kapcsolatot vele.

Martiza Montealegre pszichológus szerint Flórez esete nem gyakori, de nem is példa nélküli, Jairo Urbex parapszichológus pedig szintén azt nyilatkozta, hogy a nő története hiteles.

A kommentelők azonban sokkal kritikusabbak voltak.

Én is beleszerettem néhány szellembe, hahaha

– írta egyikük, míg egy másik annyit fűzött hozzá, hogy

Az emberek egyre őrültebbek…

A többség nem hitt Flóreznek, sokan inkább egy ügyes fedősztorinak tartották a történetet, egy felhasználó szerint a szomszéd osont át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik