Élet-Stílus

Elmesélte a törvényszéki orvos, mi a legdermesztőbb, mikor holttesteken dolgozik

Több kísérteties esetet is elmesélt.

Dr. Mileida Bohórqueznek meglehetősen különleges munkája van, igazságügyi orvosszakértőként az a feladata, hogy a gyanús vagy erőszakos haláleseteknél megvizsgálja a holttestet, vagyis boncolnia kell, és megállapítania, mi volt a halál oka.

A venezuelai, de jelenleg az Egyesült Államokban élő nőnek mintegy egymillió követője van a TikTokon, ahol a közelmúltban öt olyan esetet hozott fel, amik megtörténtek vele a munkájában, és mások azokat ijesztőnek találhatják – számolt be róla a Mirror.

Az egyik, hogy a holttestek gyakran szellentenek, van, amelyik többször is. Volt olyan is, mikor egy holttest megszorította a kezét, az pedig többször is előfordul, hogy kinyílik a szemük, a szájuk.

Illetve olyan is előfordult, mikor egy holttest úgy helyezkedett el, mintha valakit megölelne, előrefelé ki voltak nyújtva a karjai.

Ez szokatlan lehet, de mint arról a brit lap beszámol, egy ausztrál tanulmány arra jutott, a bomlási folyamat alatt a holttestek „kissé nyugtalanok” lehetnek.

A kommentelők jelentős része meglehetősen ijesztőnek találják a nő beszámolóját, és olyanok is vannak, akik hasonló tapasztalataikról számolnak be: volt, akire az elhunyt anyja rámosolygott, volt, aki megfogta szintén az elhunyt édesanyja kezét, aki erre behajlította az ujjait.

@drapatologa16 Les comento 5 y les ire explicando cada una 🫣 #drapatologa16 ♬ War Worship - Spiritual Warfare Music Epic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik