Élet-Stílus

Olyan kocsmát nyitottak, ahol nem árulnak alkoholt

Nagyon tetszik a hely a település lakóinak.

Sam Watson felépülőfélben levő alkoholista, arra jött rá, hogy nem tud elmenni sehova esténként, ahol nem árusítanak alkoholt. Ekkor pattant ki a fejéből a Dry Dock nevű kocsma – írja a BBC. Első pillantásra teljesen olyan, mint a többi, van dartstábla, biliárdasztal, zenegép, „csak” alkoholt nem árusítanak a weymouth-i helyen. Múlt hónapban nyitotta meg Watson, azt mondja, nagy sikere van.

Az, egy korábbi látszerészet helyén működő kocsma nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítsen a közösség azon tagjainak, akik szenvednek a magánytól, valamilyen függőségtől, vagy mentális problémától.

A fogadtatás egészen fenomenális a közösségünk részéről, az ajtón bejövő emberek száma és a pozitív visszajelzések száma is csodálatos

– nyilatkozta Watson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dry Dock (@dry.dock.weymouth) által megosztott bejegyzés

A nonprofit alapon működő helynél azt remélik, hogy legalább karácsonyig kitart a lendület, addig terveztek is programokat.

A kocsma sikerességének titka egy vendég szerint az, hogy nem nehezedik nyomás a betérőkre.

Mindig ott az elvárás, mikor beülsz egy bárba, hogy alkoholt igyál, miközben sokaknak nem lehet, vagy nem akarnak inni. Szóval nagyon jó idejönni, nem nehezedik ránk a felesleges nyomás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik