Élet-Stílus

Polgár Árpád a Kőgazdag Fiatalokról: Jobb példaképet is találhatnak maguknak a fiatalok

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ő inkább „műgazdag fiataloknak” hívná a reality szereplőit.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Polgár Tünde is feltűnik pár epizód erejéig a Kőgazdag Fiatalok című realityben, hogy viselkedéstanból adjon leckéket a szereplőknek. Ő a Borsnak azt nyilatkozta, tapasztalatból tudja, hogy értékes fiatalok vannak a műsorban.

Sokkal több ész és szív van bennük, mint ahogy néhány jelenetben mutatják

– vélekedett Polgár Tünde, férje, Polgár Árpád azonban ennél kritikusabb volt.

Belenéztem a műsorba, de rögtön fel is bosszantott! Inkább műgazdag fiataloknak hívnám őket. Nem szeretnénk, ha a nézők azt hinnék, hogy az összes tehetős fiatal így viselkedik. Azt én is elismerem, hogy jó emberekről van szó, de azt hiszem, jelenleg jobb példaképet is találhatnak maguknak a fiatalok

– mondta el a lapnak, hozzátéve: feleségével új videósorozatot indítanak, melyben olyan gazdag fiatalokat mutatnak be, akik rengeteg munkát fektettek abba, hogy tehetősek legyenek.

A siker fontosabb a gazdagságnál. Nem helyeslem, ha valakinek az a legfőbb vágya, hogy a megszerzett pénzét rögtön luxusautóra szórja. Persze, annak idején én is megvásároltam a hőn vágyott Roys Rolls Phantomot meg a luxusórákat, de mára tudom, hogy a legnagyobb kincsem Tünde.

Kapcsolódó
Polgár Tünde is feltűnik a Kőgazdag Fiatalokban
Azért érkezik, hogy úriembert faragjon a reality szereplőiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik