Élet-Stílus

Manuel: Megcsúsztam a sok konfettin, és a térdem kiugrott a helyéről

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
Az énekes további részleteket árult el színpadi sérüléséről.

A 24.hu-n is beszámoltunk róla, hogy Manuelt baleset érte csütörtöki fellépésén a Budapest Parkban. Megsérült a színpadon, ami után a biztonságiaknak kellett őt lecipelniük. A The Voice coachaként tevékenykedő énekes a Blikknek további részleteket árult el a sérülésről.

Köszönöm, rendben leszek! Megcsúsztam a sok konfettin, ami a színpadon volt, és a térdem kiugrott a helyéről. Ha bármi hasonló történt eddig a koncerten, mindig ki tudtam zárni, de ez most nagyon fájt, szakorvosi ellátásra volt szükségem. Az adrenalin és a közönség lendületet adott, így vissza tudtam bicegni. Nagyon szerencsétlen lépés volt, de végül olyan energiákat szabadított fel bennem és a közönségben, hogy attól még jobb lett a show, amire hónapok óta készültünk. A következő hetek valószínűleg a pihenésről szólnak majd, de amint lehet, szeretnék ismét színpadra állni

– mondta el Manuel.

A lap az RTL-t is megkereste, hogy az énekes sérülése mennyiben befolyásolja a The Voice felvételeit. A csatorna válaszában azt írta, a következő hetekben még korábban rögzített adásokat láthatnak a nézők, tehát az élő show-ig bőven van ideje gyógyulni Manuelnek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik