Élet-Stílus

Liptai Claudia a realitykről: Míg világ a világ, az emberek imádják nézni a másik vergődését

rtl
rtl
Új műsorának forgatása alatt töltötte be az 50-et, elmondta, mit kapott ajándékba.

Tápai Szabina húga párt keres, és ebből realityt készített a VIASAT3. A brit Make Love, Fake Love című műsorformátum magyar verzióját tűzik képernyőkre: a Szingli vagy svindli címre keresztelt párkereső realitynek Tápai Andi lesz a főszereplője, Liptai Claudia pedig a műsor házigazdája lesz.

Utóbbival készített interjút az nlc.hu. Liptai azt mondja, azonnal megfogta a műsor nyomozós, fifikásabb koncepciója, így rögtön igent mondott a felkérésre.

Az összes ilyen társkereső műsorban meg az életben is, az ember arra vágyik, hogy olyan embert találjon, aki nemcsak balanszként van jelen az életében, hanem többet ad hozzá. Mindig lavírozni kell, olyan nincs, hogy nem kell figyelni a másikra, mert akkor élj egyedül és azt csinálsz, amit akarsz. Az ilyen műsorokban is fontos szempont, tudsz-e találni olyan embert, aki tényleg a társad lehet.

A realityről mint tévés műfajról is beszélt, kiemelve, megérti, hogy sokszor mennyire előítéletesek azokkal, szereplőivel a nézők. A mostani műsor főszereplőjét, Tápai Andit hozta példaként: „Meglátsz egy nőt hosszú, fekete, kihúzott hajjal, kicsit feltöltött szájjal, tele tetoválással, van benned egy kép. Majd elstartol a műsor, és megismered ezt a lányt, aki igazából tele van vággyal, érzelemmel, kedvességgel, miközben elsőre nagyon keménynek tűnhet.”

Hatalmas meglepetéseket okoz, még nekem is, éppen ezért azt gondolom, ettől nagyon különleges ez a műsor. Nem sztereotípia, ami történik és mégis az. Míg világ a világ, az emberek imádják nézni a másik vergődését, örömét, szenvedését, ezért is működik egy reality.

A forgatás alatt ünnepelte az ötvenedik születésnapját, ez alkalomból férje és fia is kilátogattak a műsor helyszínére.

Reggel, amikor felkeltünk, mondta az Ádám, hogy van egy ajándéka, én pedig reméltem, nem egy fizikális ajándék, mert mindig jobban örülök az élménynek. Elővette a laptopját, és egy 1 óra 10 perces kisfilmet levetített, amiben mindenki, aki nagy valószínűséggel valaha az életemben benne volt, és még él, a Kern Andrástól Gálvölgyi Jánosig mindenki üzent és mondott valami szépet. Ha valami szívbe markoló és maradandó, akkor az ez. Csodálatos élmény volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik