Élet-Stílus

Előzetest kapott Dua Lipa és Henry Cavill macskás, Kingsman-klónnak tűnő kémfilmje

uip-dunafilm
uip-dunafilm

Reméljük, A szürke embernél erősebb lesz.

Matthew Vaughn új filmje, az Argylle: A szuperkém hosszú előzetes kapott. A főszerepeket Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell és a színészi babérokra törő Dua Lipa játsszák majd, illetve egy macska is jelentős játékidőt kap, hogy némi cukiságfaktorral is hassanak a nézőkre.

A film sztorija szerint Elly Conway (Bryce Dallas Howard) egy népszerű, de introvertált kémregényíró, akinek a Cavill által megformált Argylle ügynök a legnépszerűbb karaktere. Utóbbit próbálja meg Dua Lipa behálózni és mindenféle nehéz helyzetbe hozni a könyves világban. Az író (aki a macskáját is hordozza magával) egy alkalommal a vonaton botlik bele Rockwell valódi titkosügynök figurájába, aki figyelmezteti: a könyvében kvázi megjósolta a jövőt, így egy titkos szindikátus tagjai minél hamarabb hidegre tennék őt.

A rengeteg akcióval és humorral megpakolt történet erősen hajaz a Kingsman-filmekre, és bár néhol túl soknak tűnhet a CGI, Vaughn korábbi filmjeit látva azért bizakodhatunk egy kellemes akcióvígjáték mozikba kerülésében.

Az Argylle: A szuperkém 2024. február 1-jén debütál a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik