Élet-Stílus

Válási papírokból derült ki Sophie Turner és Joe Jonas második lányának neve

Matt Winkelmeyer / Getty Images
Matt Winkelmeyer / Getty Images
A gyermekelhelyezés kapcsán nyújtottak be kérvényt a bírósághoz.

Eddig sikerült eltitkolnia a válófélben lévő Sophie Turnernek és Joe Jonasnak, hogyan keresztelték el másodszülött, most egyéves kislányukat (az egykori sztárpárnak van egy hároméves lánya is, róla tudvalevő volt, hogy Willának hívják). Egy bíróságra benyújtott iratból derült ki, hogy a tavaly júliusban született gyerek neve Delphine. A kérvényben egyébként Turner arra kérte a bírót, függessze fel a válási procedúrát, amíg ki nem találják, hogyan osztozzanak a gyerekek felügyeletén.

Az angol színésznő múlt héten azért perelte be a férjét, mert állítása szerint Joe Jonas jogtalanul tartotta magánál két gyereküket az Egyesült Államokban, és nem hajlandó átadni az útlevelüket. Turner azért is kérte a bíróságtól, hogy állítsák le a válást, mert szerinte lányai egy „nemzetközi gyermekrablási” ügy alanyai. Utóbb a páros megegyezett, hogy a gyerekek New Yorkban maradnak, amíg le nem zajlik a válás és a gyerekelhelyezési per.

A közelmúlt legnagyobb sztárszakításáról nemrég hosszabban is írtunk a 24.hu-n:

Kapcsolódó
Karrierromboló hatása lehet a Sophie Turner és Joe Jonas válása körül kialakult mizériának
Amennyire harmonikus párnak tűntek eddig, annyira zűrzavaros Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata a válás bejelentése után. Vádaskodás, egymásra mutogatás, bűnbakkeresés – van itt minden, úgyhogy összeszedtük, mit lehet tudni napjaink egyik legváratlanabb és legnagyobb port kavaró sztárszakításáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik