Élet-Stílus

Lövöldözni kezdett a hiányzó sült krumpli miatt reklamáló vendégre a gyorséttermi alkalmazott

Lövöldözni kezdett egy houstoni gyorsétterem alkalmazottja egy autós vendégre, amikor az reklamálni kezdett a rendeléséből hiányzó spirálkrumpli miatt. Az incidensről készült videót a napokban hozták nyilvánosságra.

Rálőtt egy floridai család autójára a pisztolyával egy houstoni Jack in the Box gyorsétterem alkalmazottja 2021 márciusában. Az esetről készült videót a napokban hozták nyilvánosságra – írja a BBC.

A floridai házaspár és akkor kétéves kislányuk éppen csak megérkeztek Texasba, amikor bérelt autójukkal megálltak ételt venni a repülőtérhez közeli gyorsétteremnél. Miután megkapták a rendelésüket, Anthony Ramos, a családfő szólt, hogy spirálkrumpli hiányzik a csomagjukból.

Alonniea Ford-Theriot, a gyorsétterem alkalmazottja vitatkozni a kezdett a férfival, néhány másodperc múlva már jégkockákat és szószos tasakokat vágtak egymáshoz, majd Ford-Theriot elővett egy pisztolyt és miközben Ramos nagy sebességgel elhajtott, legalább kétszer rálőtt az autóra.

Ford-Theriot, aki tizenöt évet dolgozott a veszélyesnek számító környéken működő gyorsétteremben egy helyi hírcsatornának azt mondta, Ramos minősíthetetlen hangon ordibált vele, fenyegette és rasszista kifejezésekkel sértegette, ám a férfi ezt tagadja. Ford-Theriot szerint, ha a kamera nem csak képet, hanem hangot is rögzített volna, egészen más történetet mesélne.

Miután a nő bűnösnek vallotta magát, egy évre rendőri felügyelet alá került. Ramos kártérítési pert is indított Ford-Theriot és a Jack in the Boksz ellen, ez jelenleg is folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik