Élet-Stílus

Gáspár Bea: Támogatom azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni

tv2
tv2
Úgy érzi, a nők egy része elveszett a mai világban. Nekik is példát mutatna.

Gáspár Bea arról beszélt a Blikknek, hogy sosem késő karriert építeni, ő például a gasztronómiában találta meg azt, amit mindig is keresett: írt már szakácskönyvet, készített főzős videókat az internetre.

Az elhivatottságom mellett sok szerencsés véletlennek is köszönhetem, hogy karriert tudtam építeni. Ha ezzel példát tudok mutatni, annak örülök, mert úgy gondolom, hogy nem csupán a roma nők, de sok más nő is elveszettnek érzi magát a mai világban. Támogatom azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni, de ugyanúgy támogatom azt is, ha egy nő meg szeretné élni az anyaság örömeit, és csak később valósítja meg önmagát, ahogy én is tettem.

Azzal folytatja, hogy éveken át Gáspár Győző „stabil háttérországa” volt, míg férje showmanként celebkedett a médiában. Most viszont tud vállalni főzéssel kapcsolatos munkákat.

A lányaimnak már megvan a saját életük, ami nem jelenti azt, hogy ne lennénk ugyanolyan összetartó család, mint eddig, de az utóbbi években, túl a negyvenen, eljött az ideje annak, hogy én magam is kibontakozzak. Szerencsésnek érzem magam, mert nemcsak a lányaim, de Győző is maximálisan támogat ebben, ami szerintem, a jól működő házasságunk egyik alappillére.

Néhány hónapja a 24.hu-nál is járt, hogy süssön valami finomat:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik