Élet-Stílus

Élete legőrültebb 24 óráját okozta egy újságírónak Taylor Swift

Jarrett Payton a döbbenettől szóhoz sem tudott jutni.

Beigazolódni látszódik a pletyka, miszerint Taylor Swift egy NFL-sztárral randizik – az őket lencsevégre kapó újságírónak ezzel élete legőrültebb 24 óráját okozva.

Ahogy mi is megírtuk, először akkor reppent fel a hír Taylor Swift és Travis Kelce feltételezett kapcsolatáról, mikor az énekesnő kamaszos hevülettől vezérelve megpróbálta eljuttatni a telefonszámát egy koncertjén a Super Bowl-győztes Kansas City Chiefs csapat amerikai futballistájának, ám próbálkozása meghiúsult. Miután nem egy mezei amerikaifoci-rajongóról, hanem a világ egyik leghallgatottabb énekesnőjéről beszélünk, így nem meglepő, hogy Swiftnek végül sikerült személyesen is megismernie kiszemeltjét – vasárnap már a focista édesanyjának társaságában látták őt Kelce meccsén szurkolni, a kansasi csapat színeibe öltözve.

Swiftet többen is lefotózták, ahogyan a lelátóról vigyorog Kelce-re, azonban Jarrett Payton újságírónak adatott meg az öröm, hogy az egymás mellett sétáló hírességekről egy 4 másodperces videót is készíthessen.

„Tegnap este a megfelelő helyen voltam, a megfelelő időben” – nyilatkozta Payton a BBC-nek a már 15 millió megtekintésnél járó videóról.

Ez volt életem legőrültebb 24 órája. Az a pillanat az életedben, amikor vagy egyenesen mész, vagy jobbra fordulsz.

Noha az újságíró számára nem ismeretlen a hírnév – miután édesapját, Walter Paytont minden idők egyik legnagyobb játékosaként tartják számon –, mikor a Taylor Swift jobbján sétáló Travis Kelce ráköszönt, a döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutott.

Payton elárulta személyes véleményét is, miszerint a sztárpár boldognak tűnt, és jól illenek egymáshoz.

Tudom, valószínűleg nagy kihívás lesz számukra, hogy működjön a kapcsolatuk, de ha ez igaz szerelem, akkor megtalálják a módját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik