Élet-Stílus

Miklósa Erika retus nélküli fotókkal mutat példát, hogy ne „egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel” legyen tele a világ

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
Az opera-énekesnő azt is elárulta, neki volt-e plasztikai műtétje.

Miklósa Erika világhírű opera-énekesnő, a The Voice coacha interjút adott a Meglepetés magazinnak, amelyben egyebek mellett arról volt szó:

büszkén vállalja, hogy 53 éves, ahogyan azt is, hogy nem végeztetett magán szépészeti beavatkozásokat.

„Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem” – árulta el Miklósa, hozzátéve: az évek múlásával is fontos, hogy ápoltak maradjuk, „de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz”.

A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk. Én például szeretem a szemem és a szám körüli ráncokat. Minden küzdelmem ott van bennük, de a sok-sok nevetésem is. Sosem spórolok a mosollyal! Ráadásul az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősíti a mimikámat, így hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék

– fogalmazott az énekesnő, aki elmondása szerint a ráncai helyett a hivatásával és a szeretteivel foglalkozik.

A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik