Élet-Stílus

A Herkules sztárja puhánynak és bambuló idiótáknak nevezi a mai hollywoodi férfiakat

Szerinte normalizáljuk az androgünséget és félreértjük a férfiasságot.

Az 1995 és 1999 között futó Herkules című televíziós sorozat egykori csillaga, Kevin Sorbo a Fox News-on jelentette meg legújabb dolgozatát, melyben erős állításokat tesz színész kollegáiról – írja a Daily Mail.

A 65 éves színész „bambuló idiótáknak” nevezte a hollywoodi férfiakat, akiket puhányságra kényszerítenek a feministák. A korábban Donald Trump mellett vállszélességgel kiálló Sorbo szerint normalizáljuk az androgünséget, és kétbalkezes idiótáknak nevezte színésztársait, akik félreértik a férfiasságot. Az egykori sztár név szerint Timothée Chalamet-et és Billy Portert vette célba (leginkább öltözködésükön találva fogást), és büszkén jegyezte meg, hogy ő még görög félistenként szerzett hírnevet magának, szemben a mai, feministák által leigázott férfiakkal.

Bármerre nézünk, a merész és magabiztos nők felülmúlják a passzív férfiakat, akik csendesen a háttérbe húzódnak … Egészen a pincéig. Különösen az apák, akik minden hollywoodi poénnak a céltáblájává váltak; a kétbalkezes, haszontalan idióták, akik semmit sem tesznek hozzá a családjukhoz vagy a közösségükhöz, de feláldozzák magukat, hogy nevetség tárgyai legyenek.

A már vásznon is a feminista ikonnak számító Xenával rivalizáló Sorbo arra is kitért, hogy a skála másik oldalán a drogozás, pornónézés és videojátékozás áll:

Nem igazán számít, hogy a férfiasság spektrumának melyik végére esel; ha a saját alantas vágyaid áldozatává válsz, a feminista kultúra győzött. Pontosan olyan nyámnyila férfi leszel, amilyennek ők szeretnének látni.

A minnesotai születésű színész szerint karrierjében is akkor állt be a törés, mikor elkezdte felvállalni konzervatív nézeteit – ügynökével is akkor intettek búcsút egymásnak, miután a kereszténysége miatt feketelistára került.

Kapcsolódó
Még Tarantino is nagy rajongója a most 25 éves Xenának
25 éves lett a harcos hercegnő, Xena, aki meghatározta a kilencvenes évek második felének sorozatvilágát. Ennek apropóján gyűjtöttünk huszonöt érdekességet a sorozatról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik