Élet-Stílus

Egy golfkocsival menekült 16 kilométeren át a rendőrök elől egy félmeztelen ámokfutó Kaliforniában

És a hajszáról készült videófelvételek alapján még a kutyája is végig az ölében volt a Los Angeles-i forgalmat megbénító férfinek.

Kisebb fennakadást okozott a San Fernando-völgyben egy férfi, aki csupasz felsőtesttel, a kutyáját az ölében tartva több mint fél órán át menekült a Los Angeles-i rendőrök elől egy golfkocsival – számolt be a CBS News.

A halálos fegyverrel elkövetett támadás miatt körözött férfi üldözése 21 óra 10 perc körül kezdődött. A SkyCal felhőkarcolóval a fejük fölött a rendőrök több alkalommal is sikertelenül próbálták megakadályozni az útjába dobott tüskecsíkokkal a biztonsági szolgálat felirattal ellátott golfkocsit vezető félmeztelen ámokfutót.

Ráadásul az üldözés közben végig a cipő és felsőruházat nélküli férfi ölében volt egy kutya, amit még akkor sem engedett el, amikor a golfkocsi megállt, ő pedig futni kényszerült.

Végül a gyanúsított 21 óra 45 perc körül behajtott egy parkolóba, ahonnan két lábon akart tovább menekülni, de a gyalogos rendőrök gyorsan sarokba szorították.

A Fox 11 Los Angeles szerint a férfi 16 kilométeren át menekült a rendőrök elől a 30 kilométer per órás végsebeséggel rendelkező járművel.

Miközben a gyanúsítottat testi sértés és autólopás miatt őrizetbe vették, az egyik rendőr felvette a kutyát, és elvitte a kialakult káoszból.

A férfi bővebben nem részletezett sérülésekkel szenvedett, ami miatt jelenleg is kórházi ellátásban részesül. Az üldözés során az ölében ülő kiskutyát pedig visszajuttatták a családjához.

A lassú üldözés feszült pillanataiba a Fox 11 Los Angeles légifelvételei segítségével nyerhetünk igazán mély betekintést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik