Élet-Stílus

Az Eufória rendezője kétszer elküldte rehabra a túladagolásban meghalt Angus Cloudot

Jeff Kravitz / FilmMagic
Jeff Kravitz / FilmMagic
Szerinte sokszor a stáb jobban szerette volna a színész gyógyulását, mint maga Cloud.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy mi okozta a július végén elhunyt Angus Cloud halálát: az Eufória című sorozat színésze véletlen drogtúladagolásban halt meg.

Az HBO-sorozat megalkotója, Sam Levinson arról beszélt egy friss interjúban, hogy tudott Cloud problémáiról, kétszer is leült vele beszélgetni a forgatás során, hogy valahogy segítsen neki leküzdeni a függőségeit. Először az első és második Eufória-évad közben próbált rá hatni, mikor Cloud rosszul lett az irodájában.

A szemébe néztem, láttam, hogy nincs jól. Voltam már ilyen helyzetben, mikor valakire emiatt kellett hatni. Megmondtam neki, hogy imádok vele dolgozni, de józannak kell lennie, mert számítok rá.

A színészt rehabilitációra küldte 30 napra, ezt fizette neki az HBO, majd további 3 hónapot dolgozott szakemberekkel, hogy tiszta maradjon. Levinson úgy érezte, ez sem lesz elég:

Mindig is éreztem, hogy nem akar annyira józan lenni, mint amennyire mi szeretnénk

Nem akart lemondani a színészről, de a 2. évad forgatásaira megint visszaesett, így Levinson újfent elbeszélgetett vele: közölte Clouddal, hogy azonnali segítségre van szüksége, így másodszor is elvitték a rehabra.

Ha függőséggel küzdesz, az is egy cél, hogy értelmet találj az életedben: ő szerette ezt a műsort, a stábot, a színészeket. Arra gondoltam, ha kirakjuk innen, mit fog magával csinálni. Nem tudtam megölni a karakterét.

A 2. évad forgatása után Levinson elmagyarázta a színésznek, hogy addig nem jöhet forgatni, amíg nem tiszta. Clouddal négy órán keresztül beszélgetett arról, hogy a 3. évadra mit várna el tőle munka kapcsán – ám a színész halála miatt további közös munkájuk már nem valósulhatott meg.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik