Élet-Stílus

„Ha a mostani férjem megunnám, akkor is váltanék” – Pataki Ági szerint sosem késő változtatni

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Mindegy, hány éves, olyan kapcsolatban nem tud élni, amibe bemászik az unalom.

Szeptemberben 72 éves lett Pataki Ági modell és filmproducer. A Glamournak adott interjújában elmondta: a születésnapja is ugyanúgy telt, mint a szürke hétköznapok, amik szerinte néha érdekesebbek is. „Az ünnep annyi volt, hogy a férjem fehér inget húzott, a gyermekem pedig ráért velünk vacsorázni” – mondta.

A kor előrehaladtával Pataki nem lassul, folyamatosan olvasgat, műveli magát, próbál lépést tartani a világgal.

Keresem és megtalálom, ami érdekel. Ha valamit megunok, új kihívás után nézek. Muszáj önmagunkkal foglalkozni, nem lehet hátradőlni, mindent a genetikára és a sorsra fogni. Persze számítanak a lehetőségek megteremtésében, de a saját akaratot is bele kell tenni a képletbe. Változni és változtatni sosem késő, bármikor el lehet kezdeni. Ülhetnék én is otthon, mégsem teszem. Az attitűd az, ami nagyon fontos

– jelentette ki, hozzátéve: jelenleg például nem dolgozik producerként, nem gyártanak filmeket a férjével, mert minden támogatásuk megszűnt, de igyekeznek besegíteni az államtól független produkciókban. Emellett próbálja kamatoztatni a szépségiparban az évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatait egy saját márka építésében és fejlesztésében.

A modell két válás ellenére harmadszor is férjhez ment, de mint mondja, ha ellaposodna a házassága, nem félne kilépni belőle.

Csak élő kapcsolatban érzem jól magam. Mindegy, hány éves vagyok, olyan kapcsolatban nem tudok élni, amibe bemászik az unalom, nem szeretnek vagy nem szeretek. Én akkor váltok, ugyanúgy, ahogy szakmát is. Ha a mostani férjem megunnám, akkor is váltanék. De egyelőre erről szó sincs.

Mint mondja, a saját életére vonatkozó döntéseket mindig ő hozza meg. „Látod, jól jártam, hetvenkét évesen egy szuper házaságban élek. Úgy érzem, jó irányba haladtam életem útján. Kíváncsian várom az újabb fejezeteket” – fogalmazott Pataki Ági.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik