Élet-Stílus

Hunyadi Donatella: Normális, hogy összekötnek minket édesanyámmal, de már régóta a saját utamat járom

TV2
TV2
Elmondása szerint az apja is érezte, hogy egy nap saját jogon lesz ismert a lánya.

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde 22 éves, modellkedéssel is foglalkozó klasszikus ének előadóművész lánya igyekszik kilépni édesanyja árnyékából, aminek részeként szerepel a Dancing with the Stars idei évadában, Bődi Dénes profi táncos oldalán. A Glamournak adott interjújában elmondta:

A celebkedést mindig el akartam kerülni, nem szeretem a tartalom nélküli magamutogatást.

Jelenleg dal- és oratórium tagozaton tanul, egyetem mellett készül a táncos műsorra. A mesterdiploma teljesítése után azt tervezi, tanári képesítést szerez.

Az interjúban szeretteiről is mesélt, így kiderült:

  • A párjának nem okoz gondot, hogy rövid idő alatt szoros kapcsolatba került egy másik férfivel. „Tudomásul vette, hogy most a karrierem az első” – fogalmazott Hunyadi.
  • Édesapja, Lukács László operaénekes és testvére is büszkék rá. „Tudták, érezték, hogy egy nap saját magam által leszek ismert. Örültek, hogy egy ilyen nívós műsorban fogok szerepelni.”
  • Úgy véli, „teljesen normális, hogy összekötnek minket édesanyámmal, de már régóta a saját utamat járom. Azt már kizárólag magamnak köszönhettem, hogy négy évvel ezelőtt a Vogue-ban szerepeltem. A műsorban pedig szintén azt mutatom meg, amit tudok, ami vagyok.”

Anyjával kapcsolatban azt is elárulta, a médiaszerepléseket illetően teljes mértékben hallgat a tanácsaira.

Pontosan tudja, hol vannak a buktatók. Belátta, hogy azzal rontotta el fiatalon a karrierjét, hogy mindent elvállalt. Azt tanácsolta, hogy ezt ne tegyem, hanem várjak arra a felkérésre, ami hozzám méltó. Engem is rengeteg műsorba hívtak, de eddig mindet visszautasítottam, kivéve a TV2-n futó Szerencsekereket, ami egyszeri alkalom volt. Édesanyám mögött senki sem állt, nem voltak ismert szülei, pénzes pasija, mindent magának hozott össze. Sajnálom, hogy neki nem tudott senki sem érdemi tanácsot adni. Ugyanakkor nem tekint vissza szomorúan a pályájára, amelyben csodálatos dolgoknak lehetett a részese. Csodálatos, fantasztikus ember, annak ellenére, hogy a média nem mindig így tálalja. Amikor a DWTS jött, biztatott, hogy ezt most vállaljam el. Amúgy nem szól bele semmibe. Csak anyai szerepben áll mögöttem, nem úgy, mint egy híresség vagy egy celeb.

Mikor arról kérdezték, hátrány vagy előny Kiszel Tünde lányának lenni, úgy felelt:

Mindkettő. Hátrány, ha meglátnak valahol önállóan szerepelni, akkor azt mondják, hogy nem magam miatt vagyok ott, hanem mert egy híres szülő gyermeke. Ilyenkor fel is veszem a kesztyűt: valóban, ha nem ő lenne az édesanyám, nem lennék ott. Ezt a helyzetet ki kell használni, tehát előnynek fogom fel. Sokáig nem szerettem, hogy ismert vagyok és az emberek szeme láttára nőttem fel. Mára elfogadtam, de egyedül is leteszek valamit az asztalra.

Kiemelt képünkön: Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a 2023-as Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik