Élet-Stílus

A semmiből lett milliárdos, elmondta, hogyan csinálta

Megosztotta, milyen hozzáállás kell hozzá, hogy az ember sikeres legyen.

A 86 éves Bill Cummings 50 éve építi hatalmas, ingatlanokkal foglalkozó vállalatát, írt is arról egy könyvet, hogyan lett egy olyan fiatalból, aki egy egyszobás lakásban élt a szüleivel és a nővérével, milliárdos.

Azt mondja, most se szórja a pénzt, ahol tudnak feleségével, ott spórolnak, egyszerűen azért, mert ezzel a mentalitással nőtt fel – mondta el a Daily Mailnek.

Sok-sok apró feladattal kezdete, ez rugalmasságra és sok készség elsajátítására tanította, és soha nem ijedt meg a kemény munkától.

Semmi sem olyan fontos, mint a kemény munka, a törekvés, a kitartás és az odaadás

– állítja Cummings. Vezetőként ehhez még társulnia kell a problémamegoldási képességnek. A mai napig biciklivel jár dolgozni, nyolctól este hatig bent van, az ebédjét is az asztalánál fogysztja el a legtöbbször.

Az egyik legfontosabb a szerencsével kapcsolatban, hogy fel kell készíteni magunkat és a kollégáinkat, hogy felismerjük, ha jön.

Az alkalmazottjaival kapcsolatban egyébként azt is elmondta, hogy mindig proaktív csapatjátékosokat keres, mert az feltétlenül szükséges, hogy a munkatársak tudjanak egymással dolgozni.

Ahogy szerinte nem lehet otthonról dolgozni, a hatékony munkához az irodai munkához van szükség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik