Élet-Stílus

Csak húst eszik, ezeket vette észre magán

Elutasítja a „vegán propagandát”.

Egy korábban vegán nő azt állítja, hogy minden zöldséget és gyümölcsöt kiiktatott az étrendjéből, és most már csak húst, tojást és vajat eszik. Hét hónapja utasítja el a „vegán propagandát” és van ezen a diétán.

Az emberek rendben vannak azzal, ha minden nap fánkot esznek, vagy megisznak egy 300 gramm cukrot tartalmazó frappét, de problémásnak tartják, ha valaki húst eszik

mondta a Mirror szerint a 23 éves Victoria Ferraz, aki előtte egy éven át volt vegán, ami így utólag szerinte „élete legrosszabb döntése” volt. De nem csak a zöldségekkel és gyümölcsökkel hagyott fel, hanem a cukorral és szénhidrátokkal is.

Azt állítja, megszűntek azóta az ízületi fájdalmai, eltűntek a pattanásai, már nem püffed és a pajzsmirigy-alulműködésére se kell gyógyszert szednie.

Egy átlagos napja úgy néz ki, hogy reggel megeszik 2-4 tojást baconnel vagy marhahúspogácsával, vajas kávét iszik, vacsorára pedig mindig steaket eszik.

@vic.ferraz welcome to my day of eating #carnivore #carnivorediet #highfat #fyp ♬ original sound - VICTORIA

Az étkezési szokásai megváltoztatása óta a fentieken kívül jobb állapotban van a körme, a haja is, soha nem érezte ilyen jól magát, és már kiröhögi azokat, akik azt mondják, bizonyára bűzlik a vécéje.

A brit egészségügyi szolgálat, az NHS szerint ugyanakkor a napi húsbevitelt, jó, ha nagyjából 70 grammra maximalizáljuk. Az amerikai nő szerint minden baj okozója a növényekben megbúvó oxalát, de az NHS ezt a véleményt sem osztja, az oxálsav fogyasztása egyedül a veseköveseknek okoz problémát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik